BB GLOW TREATMENT

WAT IS EEN BB GLOW BEHANDELING?

De BB glow treatment is één van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beautymarkt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime. De BB glow behandeling is gebaseerd op MTS (microneedle Therapy System) of fractionele mesotherapie. BB Glow behandeling is een semi-permanente make up procedure, waarmee je cliënten na 3 à 5 sessies tot 6 à 12 maanden een stralende en egale huid kunnen verwachten. Het is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van sproeten en pigmentvlekken. Het komt ook de huidverkleuring ten goede die wordt veroorzaakt door acne en ouderdomsvlekken. Het geeft onmiddellijk een huidverhelderend en huidverjongend effect. De BB Glow behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huidtypes.

BB Glow resultaten:

 • Onmiddellijke hydratatie van de huid, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt
 • Geleidelijke egalisatie van de huid
 • Neutraliseert vrije radicalen
 • Vermindert het melaninegehalte in de huid voor en na UV blootstelling
 • Gelijkmatige stralende teint
 • Vermindert huidverkleuring
 • Verbetert het uiterlijk van de poriën
 • Vult de huid wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels

 

Serums

Er zijn 2 soorten serums die gebruikt worden bij de BB Glow behandeling: Meso Serums ( transparant, geen kleur) en BB Serums (met kleur, voor camouflage). Serums zijn er in verschillende kleuren en consistentie, even als samenstelling van actieve ingrediënten, afhankelijk van het merk. Serums van Stayve zijn wereldwijd de meest populaire en bekende serums voor BB Glow treatments. Ze hebben een zeer hoge potentie van actieve ingrediënten en botanische extracten, evenals peptiden en groeifactoren van medische kwaliteit. Stayve seums zijn geschikt voor alle soorten huidtypen.

Inhoud van BB Glow behandeling

 • -Reiniging van de huid met stayve exfoliatinggel om poriën te reinigen en dode huidcellen te verwijderen, wat de textuur en huidkleur aanzienlijk verbeterd in de opname van actieve ingrediënten van de producten.
 • -Neutraliseren van de huid met stayve derma white neutraliserend schuim. Neutraliserende mouse is een zachte schuim die de ph balans hersteld, de huid kalmeert en hydrateert.
 • -Aanbrengen meso serum transparant en BB glow serum door middel van de dermapen.
 • -Masker en Stayve repair crème: een stoffen masker wordt gebruikt om extra hydratatie te geven, extra vitaminen aan te maken en de huid te kalmeren na de behandeling.

 

Nazorg

Gedurende de eerste 24 uur wordt geadviseerd het gezicht niet te wassen of om moisturizers of make-up te gebruiken. Minerale make-up en zonnebrandcrème (SPF 50) kunnen de volgende dag worden aangebracht. Geen blootstelling aan de zon en of zonnebank gedurende 2 weken. Geen sauna of zwembad gedurende 1 week en geen scrubs of exfoliators voor 1 week gebruiken.

Vanaf € 125,00

3 behandelingen voor € 350,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd door