EJAL40 BIO SKINBOOSTER

Een Ejal40 behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Door de behandeling wordt de huid strakker en ziet u er dus meteen jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Dezelfde stof wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om rimpels mee op te vullen en in de duurdere anti-rimpel crèmes. Ejal40 zorgt echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. De huid komt zelf weer in actie om verslapping tegen te gaan. Een behandeling met Ejal40 is geschikt voor:

  • Het gezicht
  • De hals
  • Decolleté
  • De armen
  • De handen

De behandeling is veilig en (bijna) niet pijnlijk. U krijgt kleine injecties in precies de goede huidlaag. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur eigenlijk van binnenuit gehydrateerd. Deze unieke behandeling zorgt al binnen 4 – 8 weken voor een zichtbaar strakkere huid!

Voor wie is de Ejal40 behandeling geschikt:

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidveroudering. Eigenlijk is dat dus iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te stagneren. Na uw 30e levensjaar neemt namelijk de hoeveelheid collageen, elastine en ook hyaluronzuur dat in de huid zit af. Daardoor verslapt de huid.

Na de behandeling gaat de huid zich in een rap tempo herstellen. De resultaten van de Ejal40 behandeling laten dan ook niet lang op zich wachten. Nadat u vrijwel direct een beetje verbetering ziet, gaat het herstel nog een paar maanden door. Uw huid zal er steeds beter uit gaan zien.

Zijn er risico’s aan de behandeling verbonden:

Nee, afgezien van een blauw plekje of een kleine zwelling die ontstaan door de injecties, zijn er geen risico’s aan de behandeling verbonden.

Dat blauwe plekje of die kleine zwelling verdwijnen weer snel na de behandeling. Hyaluronzuur, de werkzame stof van de Ejal40 behandeling is namelijk een lichaamseigen stof.

Aantal behandelingen:

Na een maand kan de eerste herhaalbehandeling plaatsvinden voor het beste resultaat. Volgende behandelingen doet u na 4 tot 6 maanden om de resultaten te behouden, afhankelijk van uw huidkwaliteit.

Voor alle zekerheid raden wij onze klanten altijd aan om de volgende voor- en nazorg maatregelen na te streven:

  • Niet sporten of zwaar lichamelijk werk doen tot 12 u na de behandeling;
  • Geen massages of andere schoonheidsbehandelingen op het behandelde gebied gedurende 48 uur na de behandeling;
  • Vermijd gedurende de eerste 48 uur stoombaden en sauna’s;
  • Ga tot 48 uur na de behandeling niet in de volle zon zitten. Kom je toch in de zon? Gebruik dan factor 50 zonnebrandcrème.
  • Gedurende 24 uur voor de behandeling kan je beter geen alcoholhoudende dranken drinken.

€ 200,00

Deze behandeling wordt uitgevoerd door