HARSEN WENKBRAUWEN GELAAT

Wij hebben 2 verschillende soorten wax; voor donshaartjes en voor de normale / wat stuggere haren. We maken eerst het te waxen gebied schoon met een speciale reiniging gel, dan smeren we wat olie onder de wax zodat u minder snel een geïrriteerde huid krijgt van het waxen. We werken met de zogenaamde pull off methode en dit houdt in dat de wax hard wordt en we deze in een snelle beweging er af trekken. Na het waxen gebruiken we een kalmerende gel.

Bij ons kunt terecht voor het waxen van het gezicht en wenkbrauwen.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in alle varianten: dik, dun, doorlopend, kort, lang en met weinig of veel haartjes. Net zoals niet elk kapsel bij ieder gezicht past, geldt dit ook voor wenkbrauwen.

Door verkeerd te epileren/waxen kun je een hele andere uitdrukking krijgen dan dat je eigenlijk had gewild. Streng of zelfs droevig. De vorm en de kleur van je wenkbrauw is dan ook héél belangrijk.

Laat je wenkbrauwen daarom door een ervaren wenkbrauwexpert shapen, waxen, verven of bijwerken.

Gemiddeld laten de meeste mensen hun wenkbrauwen tussen de 4 a 6 weken opnieuw bijwerken.

Voor mannen hebben we een speciale behandeling, die past bij de mannelijke uitstraling. Bij de behandeling halen we vaak haartjes tussen de wenkbrauwen weg, waardoor de blik minder nors wordt en verven we eventueel grijs geworden haartjes in de wenkbrauw.

Wenkbrauwen verven

Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt.

Het is belangrijk dat de kleur van de verf past bij je huids- en haarkleur. Zelfs als je van nature donkere haartjes hebt kan verven een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne blonde haartjes die je normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere, dikkere wenkbrauwen zonder kale plekjes!

De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dag na het verven vaak wat donkerder. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf en blijft 2 tot 4 weken zichtbaar.

Vanaf € 12,50

Bekijk alle prijzen

Deze behandeling wordt uitgevoerd door

 

Harsen – gezicht
Bovenlip10 min€ 12,50
Kaaklijn10 min€ 12,50
Kin10 min€ 12,50
Wenkbrauwen30 min€ 17,50
Wenkbrauwen incl verven45 min€ 24,95
Bovenlip, kin en kaaklijn15 min€ 29,95