MESOTHERAPIE ANTI-CELLULITE

Mesotherapie Anti-Cellulite: dé anti-cellulite behandeling

Cellulite verminderen of verwijderen is tegenwoordig makkelijker dan ooit tevoren. Studio Vjf21 heeft voor jou dé oplossing om voor eens en voor altijd af te rekenen met cellulite: de mesotherapie behandeling Meso Anti-Cellulite. Met de Meso Anti-Cellulite behandeling kun je cellulite doelgericht en plaatselijk verwijderen. Net als bij de Skinbooster worden minuscule naaldjes in de huid gezet en wordt er een bepaalde stof geïnjecteerd. In het geval van de Meso Anti-Cellulite behandeling zijn dit homeopatische bestanddelen. Deze lossen op in het vet en drijven vocht af. Hierdoor wordt de huid gevoed en resulteert dit in een strakkere huid. De Meso Anti-Cellulite is vrijwel pijnloos en niet schadelijk. Vetcellen worden op natuurlijke basis afgebroken en de doorstroming van het bloed wordt gestimuleerd. Hiermee worden de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulite tenietgedaan. 

De uitvoering van de Meso Anti-Cellulite behandeling
Voor de uitvoering van de Meso Anti-Cellulite behandeling wordt een bepaald apparaat gebruikt: de ‘mesogun’. De mesogun spuit op een efficiënte en zeer effectieve manier de homeopatische bestanddelen in de huid. Een behandeling met de mesogun biedt veel voordelen. Het vet lost op, de huid krijgt voeding, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, het is vochtafdrijvend en bevordert lymphe drainage.

 

Boek je mesotherapie afspraak bij Studio Vijf21
Wil jij ook van je cellulite af? Boek dan vandaag nog je afspraak bij Studio Vijf21! Liever eerst nog wat extra informatie over de behandeling? Neem dan contact met ons op. We kunnen je uitgebreid alles over mesotherapie vertellen en hoe wij het voor jou kunnen toepassen.

Vanaf € 125,00

3 behandelingen voor € 350,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd door