MESOTHERAPIE SKINBOOSTER

Ben je op zoek naar een manier om jouw huid een vitamineboost te geven? Dan biedt Studio Vijf21 de oplossing: mesotherapie! Door mesotherapie wordt de aanmaak van elastinevezels en collageen gestimuleerd, hierdoor verbetert je huidstructuur en ga je huidveroudering tegen. Rimpels en pigmentvlekken worden geminimaliseerd. Mesotherapie is in te zetten wanneer je pas net de eerste rimpels in je huid begint te zien en bij mensen waarvan de huidveroudering al in een verder gevorderd stadium zit. Daarnaast is het ook inzetbaar om andere klachten van de huid te verhelpen. Iedere huid is te behandelen. Door de toepassing van mesotherapie ziet je huid er jonger uit en behoud je een mooie uitstraling.

Mesotherapie: de voordelen

Mesotherapie wordt in het algemeen gebruikt om huidveroudering tegen te gaan, maar is ook inzetbaar om andere klachten te verhelpen. Mesotherapie kent de volgende voordelen:

  • Huidveroudering wordt tegengegaan
  • Rimpels worden tegengegaan
  • De huid wordt strakker
  • Je krijgt er een egale huidskleur van
  • Acné littekens verminderen
  • Pigmentvlekken verminderen
  • De poriestructuur verbetert
  • Een droge huid wordt tegengegaan

Mesotherapie skinbooster

De skinbooster behandeling is een mesotherapie behandeling voor een gezonde huid. Je geeft je huid als het ware een oppepper. Met de mesotherapie skinbooster behandeling wordt de huid doordrongen met minuscule naaldjes. Deze naaldjes injecteren een bepaalde stof: hyaluronzuur. Deze stof zorgt voor het resultaat: een strakkere huid. De huidcellen worden strakker gemaakt. Door het natuurlijke verlies van elastine en collageen verliest je huid vitaliteit en wordt het minder elastisch. Hierdoor krijg je rimpels. Door het toedienen van vitaminecocktails met hyaluronzuur, mineralen en aminozuren worden fibroblasten aangezet tot het maken van collageen. Dit resulteert in veerkrachtiger en elastischer bindweefsel.

 

Boek je mesotherapie afspraak bij Studio Vijf21

Wil jij ook een mooie, egale en strakke huid? Boek dan vandaag nog je afspraak bij Studio Vijf21! Liever eerst nog wat extra informatie over de behandeling? Neem dan contact met ons op. We kunnen je uitgebreid alles over mesotherapie vertellen en hoe wij het voor jou kunnen toepassen.

Vanaf € 125,00

3 behandelingen voor € 350,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd door