PERMANENTE MAKE-UP

POWDER BROWS

Powderbrow is een semi permantente make up techniek. Dit wordt machinaal uitgevoerd. Hierdoor krijg je een mooi natuurlijk effect, alsof je wenkbrauwen zijn gedaan met wenkbrauw poeder.

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd.  Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel zorgvuldige wijze op de pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder is ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 2 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten voor de perfecte wenkbrauwen. Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald / hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

MICRO BLADING

Microblading is een semi-permantente make-up techniek die gebruikt wordt om de illusie van vollere wenkbrauwen te maken. ” Met deze methode kan je bijna elke look creëen: van zeer natuurlijke lichte afwerking tot een prachtig gewaagde wenkbrauw “. Eerst overleggen we met jou over de beste wenkbrauwenvorm voor jouw gezicht en dan kiezen we een kleur die overeenkomt met de natuurlijke haarkleur en de ondertoon van de huid. Het voorhoofd wordt dan gereiningd en verdoofd voor de behandeling. in plaats van een machine te gebruiken, gebruiken we een klein handgereedschap om de haarstreken handmatig te tekenen. Ten slotte passen we een zalf om het genezingsproces te versnellen.

LIP BLUSH, (TREAT YOU LIPS WELL)

Je lippen krijgen een passende kleur die uitgezocht of gemixt worden om zo er de perfecte kleur te creëren die bij jou past. Deze behandeling geven je lippen een vollere look hiermee kan ook de omtrek worden geaccentueerd of iets groter (corrigeren van de omtrek) worden gemaakt zodat de lippen de ideale vorm/verhouding krijgen. Bij de lippen is het van belang rekening te houden met 2-3 nabehandelingen. De lippen zullen 2-3 jaar mooi blijven zitten. Deze pigmenten blijven langer in de huid.

Infralash

Infralash is een subtiele eyeliner tussen de wimper haartjes in. Waardoor je ook zonder oog make-up een open blik en uitstraling creëert.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door

PMU – intake
Lippen Lipblusch 30 min € 30
Wenkbrauwen Microblading 30 min € 30
Wenkbrauwen Powderborws 30 min € 30
Infralash € 199