PHINJECTION

Met de Phinjection Hyaluron pen is het eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven; het naaldloze systeem. Deze nieuwe en naaldloze techniek is ontwikkeld door Phiacademy.
Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt. Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat. Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid en zitten deze er wel zijn ze heel gemakkelijk weg te masseren. Uiteraard met de beste kwaliteit hyaluron, hier zit namelijk groot verschil in!

Met de Phinjection kunnen we de neus/lippenplooi, marionette lijnen, lipcontour (randje van de lip) en de lip zelf opvullen. Doordat de hyaluron op zo’n manier de huid ingaat dat het meteen al veel meer verdeeld is, krijg je een hele subtiele en natuurlijke manier van opvullen.

Doordat u verdoofd wordt voor de behandeling zal deze niet echt pijnlijk aanvoelen. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren al zijn sommige plekken wel gevoeliger dan de ander.

Voor de behandeling:

Tijdens het intake gesprek bespreken wij uw wensen en maken we een behandelplan. Iedere rimpel en lip is uniek, vandaar dat als wij het te behandelen gebied nog niet gezien hebben, niet aan kunnen geven hoeveel ML u nodig zal hebben. Dit bespreken we tijdens het intake gesprek, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook nemen we met u wat punten door die voor ons belangrijk zijn om te weten en ook voor u.

Als u weleens herpes (koortslip) heeft gehad heeft dient u de 4 dagen voor de behandeling hier iets voor in te nemen.

Heeft u reeds fillers in de lip, is een behandeling pas mogelijk 6 maanden nadat u de lippen heeft laten opvullen.
Een week voor de behandeling geen aspirines of andere bloedverdunnende medicatie innemen (bijv. Ibuprofen).
Kom zonder make-up naar de behandeling.

Voor de behandeling maken we foto’s en na de behandeling ook. Deze foto’s kunnen wij voor socialmedia gebruiken. Dit zal echter alleen van het te behandelen gebied zijn en niet van u hele gezicht. U bent niet herkenbaar.

Na het intake gesprek gaan we het te behandelen gebied verdoven door middel van een verdovende crème. Deze dient 10 minuten in te trekken en zorgt ervoor dat u minder zal voelen tijdens de behandeling.

De behandeling:

Tijdens het intake gesprek is er met u besproken wat we gaan doen en bij het te behandelende gebied is de verdoving inmiddels ingewerkt. Wij plaatsten het product in de Phinjectionpen en maken het te behandelende gebied schoon. Doordat de pen een soort van “klik’geluid maakt laten we deze eerst aan u horen zodat u er niet van schrikt tijdens de behandeling. Dan zetten we de Phinjectionpen op de lip en drukken wij door middel van een shot de filler in de lip of rimpel. Na de behandeling wordt het behandelde gebied 10 minuten goed gemasseerd, zodat de verschillende shots met elkaar vermengd worden en er geen ‘balletjes’ ontstaan.

Het kan mogelijk zijn dat u wat kleine blauwe plekjes heeft na de behandeling.

In het geval van lippen, zullen deze de 1e twee dagen opgezwollen zijn. Na deze twee dagen zal de zwelling minder worden.

Na de behandeling:

Na de behandeling mag u 7 dagen:
Niet onder de zonnebank of in de zon
Niet in de sauna
Niet in hot tubs of stoomcabine
Waxen

Na de behandeling mag u 48 uur:
NIET zelf de lip masseren.
Na 3 dagen mag u dit wel zelf doen.
Niet sporten

Na de behandeling mag u 24 uur:
Geen alcohol of drugs innemen
Niet zoenen
Niet aan de lip komen
Geen make-up

Na de behandeling mag u 4 uur:
Niet roken
Niet extreem warme dranken drinken
Niet pittig of heet eten
Niet koelen met iets dat kouder is dan 15 graden

Tegen zwelling / blauwe plekken kunt u Arnica gel gebruiken. Deze is te koop bij apotheek en drogist.

Aantal behandelingen en kosten:

Met de Phinjection pen is het belangrijk om de filler ‘op te bouwen’.

Het advies vanuit PhiAcademy is om 2 weken na de behandeling nog een keer te komen ter controle en nabehandeling en eventueel dan weer na 3 maanden. Na deze 3 behandelingen kan het resultaat tot 18 maanden zichtbaar blijven. Dit hangt uiteraard ook af van uw levensstijl en verschillende factore.

1 behandeling is ook mogelijk. Dit zal 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn.
2 behandelingen zullen 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn.

Prijzen:

U betaald altijd voor 1 ML. Per 1 ML is de prijs 199,-
U kunt ook meteen een kuur van 2 of 3 keer nemen. U ontvangt dan een korting.

Vanaf € 199,00

Deze behandeling wordt uitgevoerd door

 

Phinjection - intake20 min€ 10

 

De kosten van het intake zullen in mindering worden gebracht als je uiteindelijk de behandeling boekt.