Dit is de 1e blog van Studio Vijf21 bij Theresa & Vera en als alles mee zit en jullie het leuk vinden, gaan we er meer schijven in de toekomst.

We hebben een nieuwe website en webshop laten maken. Daarom vinden wij dit het perfecte moment om aan een blog te beginnen om jullie een beetje mee te nemen wat er allemaal gebeurd bij Studio Vijf21 in Poeldijk.

Op de webshop vind u verschillende producten waaronder ook de favoriet van Vera en mij (Theresa). We vertellen welk product en waarom we die juist zo fijn vinden.

Studio Vijf21 biedt heel veel verschillende behandelingen aan. Alles onder 1 dak, hoe fijn is dat!

Ook leuk om te vertellen is dat we in zee gaan met Dermalogica. Een super mooi merk op het gebied van schoonheid en gezichtsverzorging. Het is een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten voor ieder huidtype. Vanuit Dermalogica krijgen we een opleiding, daarvoor zit ik nu 4 dagen in Breda om kennis te maken met dit nieuwe product en alle ingredi├źnten die er bij komen kijken. Bij welke huidtypes past wat en de producten en werkwijze van de behandelingen die we in de salon gaan krijgen. Dermalogica heeft een duidelijke visie: producten die de huid verbeteren, gezond maken en gezond houden. We hopen u snel kennis te laten maken met de behandelingen en producten van Dermalogica!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Studio Vijf21, neem dan een kijkje op www.studiovijf21.nl

Liefs, Theresa