Hai Hai,

 

Het is al weer even geleden dat wij een blog geschreven hebben, maar dat betekend niet dat we stil gezeten hebben!

Zo hebben we een aantal nieuwe producten binnen, zoals de make-up lijn van Olcay Gulsen Beauty.

Hier zitten mooie producten bij en het is helemaal niet duur! Het leuke aan de producten is, dat ze allemaal wel een ‘verassend’ element hebben. Zo bevat de eyeliner een groeiserum voor de wimpers, de lipgloss heeft een lipbalm aan het uiteinde zitten, de mascara heeft 2 borsteltjes, namelijk een grote voor de normale wimpers, en een kleintje voor de onder wimpers die ook waterproef is zodat je geen zwarte kringen onder je ogen krijgt aan het eind van de dag. Weet niet of jij er last van heb, maar denk dat dit bij de meeste mensen die mascara gebruiken wel bekend in de oren klinkt!
Er zijn nog veel meer producten in deze Beautylijn, dus neem snel een kijken op shop.studiovijf21.nl

Sinds deze week hebben we ook Revital Trax collageen poeders binnen. Dit is een product dat je dagelijks toe moet voegen aan je beautyritueel. Het is een proces dat werkt vanuit binnenuit. Vaak doen vrouwen van alles aan de buitenkant, maar ook de binnenkant is belangrijk en kan bijdragen aan een betere en mooiere huid. Revital Trax is erg makkelijk in gebruik. Het kan gemengd worden in warme of koude dranken, maar ook in een smoothie of yoghurt. Bij voorkeur 1 stick per dag op een nuchtere maag.

Na 15 dagen ervaart u al een beter gehydrateerde huid en gezonder haar.

Na 30 dagen merkt u dat de huid voller is en meer kleur en glans heeft op het gezicht.

Na 60 dagen heeft u een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haarkwaliteit is zichtbaar verbeter en uw nagels zijn sterker.

We hebben vanaf deze week ook een nieuwe behandeling in de salon.
Een Ejal40 behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Door de behandeling wordt de huid strakker en ziet u er dus meteen jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Dezelfde stof wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om rimpels mee op te vullen en in de duurdere anti-rimpel crèmes. Ejal40 zorgt echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. De huid komt zelf weer in actie om verslapping tegen te gaan. Een behandeling met Ejal40 is geschikt voor:

  • Het gezicht
  • De hals
  • Decolleté
  • De armen
  • De handen

De behandeling is veilig en (bijna) niet pijnlijk. U krijgt kleine injecties in precies de goede huidlaag. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur eigenlijk van binnenuit gehydrateerd. Deze unieke behandeling zorgt al binnen 4 – 8 weken voor een zichtbaar strakkere huid!

Voor wie is de Ejal40 behandeling geschikt:
Deze behandeling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidveroudering. Eigenlijk is dat dus iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te stagneren. Na uw 30e levensjaar neemt namelijk de hoeveelheid collageen, elastine en ook hyaluronzuur dat in de huid zit af. Daardoor verslapt de huid.

Na de behandeling gaat de huid zich in een rap tempo herstellen. De resultaten van de Ejal40 behandeling laten dan ook niet lang op zich wachten. Nadat u vrijwel direct een beetje verbetering ziet, gaat het herstel nog een paar maanden door. Uw huid zal er steeds beter uit gaan zien.

Wil jij meer informatie over deze producten of behandeling kijk dan op www.studiovijf21.nl

Ook wel leuk om te vertellen is dat we een kamer gevuld hebben met dames kleding. Er stond een kamer leeg en wisten niet zo goed wat we hier mee moesten doen, totdat Vera zei ‘zullen we er dameskleding in gaan aanbieden. Ik (Theresa) heb 10 jaar in de dameskleding gezeten, dus zo ontstond het idee de kamer te vullen met dameskleding. Ben jij nieuwsgierig wat we allemaal hebben, loop dat gezellig een keer binnen of kijk op onze webshop shop.studiovijf21.nl.